Sokforint.wc.hu


A tartalomhoz

Hogy lesz sok pénzed!

Hogyan lehet ebből többet kihozni?

Először is hidd el, hogy PTC-vel és PTR-el lehet pénzt keresni, méghozzá sokat! Ha nem is válsz a PTC-k ördöglovasává akkor is megkeresheted vele havonta néhány befizetendő csekked árát! (És a mai világban ez sem utolsó szempont!)Ha azonban érdekel hogyan tudsz több pénzre szert tenni, fogadd meg néhány tanácsomat!

(Egyben választ is kapsz arra, hogy miért vannak olyanok, akik nem sikeresek ebben a munkában!)1.) Tapasztalt referrer. Ha teheted, olyan emberhez csatlakozz (olyan ember linkjei alatt regisztrálj), aki vélhetőleg már nem kezdő kattintgató ill. nem szerencsét próbáló. A kezdők ugyanis nem biztos, hogy tudnak Neked segíteni ha valami problémád van, vagy ha valahol elakadtál. Az is megeshet, hogy a próbálkozó, aki alá regisztráltál pár hét múlva abbahagyja, Te pedig hiába írsz neki segítségkérő levelet, a PTC mail címet már nem is látogatja, Te pedig ott maradsz egy megoldatlan problémával. Ha pedig nem kapod meg a kellő segítséget, akkor nem tudsz kattintgatni, és így pénzt keresni sem.

Egy tapasztalt PTC-s viszont ismeri a buktatókat, felhívja rá a figyelmedet és segít, hogy minél több pénzt tudj keresni. Ez az ő érdeke is, hiszen minden megkeresett cented után plusz jutalékot kap (ahogy majd Te is az alattad levők után).


2.) Légy aktív! Ha hetente csak 2-3-szor akarod meglátogatni azokat az oldalakat, ahova beregisztráltál, akkor inkább most felejtsd el az egészet! Vannak olyan oldalak, ahol csak azon a napon kapod meg az alattad kattintgatók (referáltak) után a jutalékodat, amelyik napot megelőző napon Te is lekattintottad a saját hirdetéseidet.

Ezt minden PTC és PTR leírásánál külön jeleztem.


3.) Légy hiteles! Használj kifizetési bizonylatokat! Akik nem ismerik még a PTC és PTR pénzkereseti lehetőségeket első hallásra furcsállhatják, hogy itt azért fizetnek, mert az ember hirdetéseket nézeget. Sajnos sokakat átvertek már különböző módokon, és az emberek jóval óvatosabbak és kétkedőbbek lettek. Ha viszont ott van a "friss" (egy hónapnál nem régibb) fizetési bizonylat, akkor nincs okuk az aggodalomra, örömmel fognak kattintgatni! Akik pedig ismerik ezeket a lehetőségeket, azokat szintén egy dolog érdekel: valóban ki lesznek-e fizetve? Sokan közülük futottak már SCAM oldalakba, de ismerik a dörgést, szívesen kattintgatnak, de érthető módon a pénzükhöz hozzá is akarnak jutni. Ha Neked még nincs ilyen kifizetésed, kérd meg a referredet, hogy használhasd az övéit.


4.) Szerezz referáltakat! Komoly pénzeket csak akkor tudsz keresni, ha alattad többen is dolgoznak, ugyanis az alattad kattintgatók után jutalékot kapsz! (Oldaltól függ, hogy hány %-ot.) Minél több ember dolgozik alattad, annál gyorsabban éred el a kifizetési limiteket, illetve annál több pénzt keresel.Fontos azonban megjegyezni, hogy a PTC nem piramisjáték, hiszen nem a belépő tagok fizetnek a belépésért, hanem a hirdető cégek a hirdetések látogatásáért!


Két féle referral-t különböztetünk meg:

-- A direct referralok azok az emberek, akik közvetlenül alánk regisztrálnak PTC oldalakon a referral linkünkkel. Kevés az az oldal, amelyik mélységben is fizet jutalékot a referáltjaink kattintásai után, a legtöbbnél csak azok után kapjuk, akik közvetlenül csatlakoztak hozzánk.

-- A rented referralok a bérelt referáltak. Őket pénzért tudjuk bérelni az oldalakon. Ez úgy lehetséges, hogy sokan nem egy ajánló linkje alatt regisztrálnak, hanem önállóan az oldalakon, és később helyezik el őket a bérlők alá, akik majd jutalékot kapnak a kattintásaik után. A „bérlet” általában 30 napig él, utána ha nem kívánjuk meghosszabbítani automatikusan törlődik. Nem kötelező élni a bérlési lehetőséggel. Én viszont azt javaslom, hogy győződj meg arról, hogy a PTC működik és a kifizetések is rendben vannak, aztán pedig mindenképpen bérelj referral-okat! Óriási mértékben meg fog nőni tőle a jutalékod!


A referáltjaidat vagy munkatársaidat több féle módon is behívhatod. Minden PTC oldal megad nekünk egy "reflinket" (általában a "Banner" menüpont alatt találod). Ha valaki erre rákattint, akkor automatikusan a PTC oldal regisztrációjához ugrik, és regisztráció után rögtön hozzád fog tartozni!

De hogyan találhatják meg a leendő referáltjaid a reflinkjeidet?

A) Fórumok Ezeket a fórumokat a Google segítségével könnyen megtalálhatod, csak be kell írnod a PTC és fórum szavakat a keresőbe. Ha nem beszélsz angolul állítsd be, hogy csak a magyar nyelvű találatokat mutassa. Regisztrálj néhány szimpatikus fórumra, szólj hozzá, ha tudsz segíts másoknak, oszd meg a reflinkjeidet másokkal, és ha van ezzel foglalkozó honlapod ajánld a látogatását további információkért! Írj gyakran ezekbe a fórumokba, és mindig add meg a honlapcímedet és elérhetőségedet (mail címedet).

B) Hirdetések Rengeteg olyan oldal van, ahol lehetőséged van ingyenesen hirdetést feladni. Rövid leírást adhatsz az általad végzett munkáról, a részletekről pedig érdeklődhetnek e-mailben, vagy megadhatod egyből a honlapcímedet, ahol tájékoztatást és hasznos információkat kaphat mindenki. Több féle hirdetési lehetőséget is felkínálnak maguk a PTC oldalak is, természetesen díjszabás mellett. Ha gondolod igénybe veheted, de az én tapasztalatom az, hogy e nélkül is több, mint elég referalt találsz.

C) Saját weblap Ennek a használatát kifejezetten javaslom!

szolgáltató kínál ingyenes webes felületet. Ezek nem lesznek soha szépségverseny győztesek, de tökéletesek arra, hogy információkat nyújtsanak a PTC-s munkavégzéssel kapcsolatban. Nagyon hasznosak, mert csak pár órát vesz igénybe a kialakításuk, amit utána elég csak frissítenünk.

Itt lesz elég helyed, hogy minden szükséges információt megossz az érdeklődőkkel. Feltöltheted továbbá a kifizetési bizonylataidat és a reflinkjeidet is.

Ha ezeket a tanácsokat következetesen betartod, annak meg lesz az eredménye! Méghozzá $-ban mérhetően!

Mutatok egy alap kereseti példát:- Egy oldalon átlagosan 0.04$-t keresel, ha lekkattintod a saját hirdetéseidet

- Egy referral teljesítménye után általában 50%-ot kapsz, ez a fenti példa esetében 0.02$/referral/nap/oldal

- Tételezzük fel, hogy csak 10 oldalra vagy beregisztrálva Te is, és a referáltjaid is!

10 referálttal

Saját kattintásokért: 0.04$ x 10oldal = 0.4$/nap

10 referáltad után: 0.02$ x 10referált x 10oldal = 2$/nap


A napi kereseted: 0.4$ + 2$ = 2.4$/hó (kb. 480Ft)

Egy 30 napos hónapra kivetítve: 2.4$ x 30nap = 72$/hó (kb. 14.400Ft)30 referálttal

Saját kattintásokért: 0.04$ x 10oldal = 0.4$/nap

30 referáltad után: 0.02$ x 30referált x 10oldal = 6$/nap


A napi kereseted: 0.4$ + 6$ = 6.4$/hó (kb. 1280Ft)

Egy 30 napos hónapra kivetítve: 6.4$ x 30nap = 192$/hó (kb. 38.400Ft)


Ennél a példánál csak 10 és 30 referálttal számoltam!

Ha bármi kérdésed van: fizetonetesmunka@gmail.com


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe